Alla inlägg den 30 januari 2012

Av agneta henriksson - 30 januari 2012 20:16

.....Gick bättre än förväntat. Så den lååååånga resan till södra finland var värt allt besvär. Med på resan var Johanna/ kennel Upnorth med sina hundar Frosti och Brage.


Amber och Dante var anmälda till arbetsprovet REKÄ på lördagen.... och de klarade av testet med beröm godkänt= högsta möjliga= REKÄ 1 blev resultatet på båda. Detta innebär att de båda nu kan titulera sig finsk utställningschampion/ FIUCH :))


Johannas hundar klarade även de REKÄ1 båda två.


Söndagen var det dax för tidsprov/ REK, i den var Atle och Axa anmäld tillsammans med Frosti och Brage. De sprang in en klart godkänd tid tillsammans och fick resultatet: REK 2.


Måste tillägga att extra glad är jag för att Axa skötte sig ypperlig på led tilsammans med Brage, det var hennes och hans första tävlingsdebut som ledarhundar. Dessa två är nåt alldeles extra.... :))


Här nedan närmar vi oss mål - heat 2, i finland kör man två heat per dag.

Hundarna var lite undrande när vi efter första rundan och en paus åter började sela in dem i spannet, de är ju inte van att springa 2 heat per dag. Så runda 2 gick i långsammare takt, de hade väl gett allt på första rundan. Det är nog nåt vi måste planera in i vår träning framöver......


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards