Alla inlägg den 12 mars 2012

Av agneta henriksson - 12 mars 2012 19:09

med en hund mera i bilen med mej hem, Haldir. Haldirs helg gick mycket bra, han fick REKÄ-YLE1 på lördag och på söndagen så sprang han in med mitt spann REK2. Så nu kan han titulera sig MVA/FI UCH, roligt  med tanke på kommande valpar efter han och Gaia.

Freyja blev åxå i och med REK2 klar meriteringsmässigt i Finland, trots sin unga ålder, hon blev ju arton månader i februari, och lovlig för arbetsprov och racetest då.

Som ressällskap denna gång var Ellinor, som var nyfiken på hur tävlingarna i finland går till. Skönt att slippa resa ensam, även fast det denna gång inte var så långt bort. Enda tråkiga var ju att jag missade arbetsprovet/REKÄ på lördag med Gaia, hade ju planerat att bli klar med henne åxå denna vinter. Men det var ju inte rimligt att köra fram och tillbaka kiminki-kiruna t o r två gånger på en helg. Och nu blev det ju så att Brage inte ens tävlade på lördag i kiruna, så hel helg hade gått bara jag fått veta det lite tidigare. Nå nu löste det sig så att Elina/Haldirs ägare fyllde upp min plats på REKÄn. Och det gick bra med etta även för den hunden. Så det blev ju inte helt bortkastade pengar i alla fall.

Bild nedan, målgång heat 2, foto: Ellinor


Ovido - Quiz & Flashcards